Saturday, July 28, 2012

Bahagianya Hati Seorang Ibu...



Anak sapa la ni ekkk...suka sangat tengok gambar ni...
Sejuk rasanya...


Semoga anak-anak mummy juga menjadi anak yang soleh dan solehah.
Amin...



Monday, July 9, 2012

Nuffnang Buffered


Nak tau tak...mummy pernah merajuk dengan Nuffnang ni satu ketika dulu.
Apa sebabnya...pernah masa tu earning mummy boleh dikatakan lumayan jugalah
tapi oleh kerana kejahilan mummy dalam mempelajari apa itu nuffnang menyebabkan
earning yang mummy dapat telah dipotong dengan sewenang-wenangnya.
Rupa-rupanya setiap iklan yang dipaparkan bukan untuk kita klik tapi sebaliknya
untuk rakan-rakan yang menziarahi blog kita. Masa tu bila ada je iklan yang
terpapar kat blog mummy, mummy pula yang excited nak klik dan nak tahu iklan apa
yang dipaparkan tu dan sudahnya mummy dikatakan fraud click. Betulke macam tu??
Sekarang walau iklan apa pun yang muncul mummy wat dono je...malas nak layan...
dan inilah antara buffered earning yang mummy dpt sepanjang tahun 2012 ni...
Banyak ke...orang lain rasanya lagi banyak daripada mummy...
Earning mummy takdelah sampai riban-riban macam setengah org lain tu...
Blog mummy hanya sekadar blog suka-suka...cuma yang bestnye bila dpt kawan baru
rasa seronok pula...





Tolongla klik yer...sana tu...

Instagram

Follow my Instagram

About Me

Followers

 

Blog Template by YummyLolly.com