Wednesday, May 21, 2014

TAKDE CERITA

SUASANA RUMAH KAMPUNG




Monday, June 10, 2013

CANDA SEMPENA CUTI SEKOLAH

BERCANDA DI TEPIAN PANTAI
BIARKAN GAMBAR BERBICARA




Wednesday, May 22, 2013

FIRST TIME SHOPPING @ LAZADA ONLINE

Siapa pernag shopping online dengan LAZADA ?
Ini adalah merupakan pengalaman pertama mummy.
Dah jadi lumrahlah bila pengalaman pertama kita akan mengambil pendekatan 
dengan lebih berhati-hati kan.
Di LAZADA ni cara pembayaran disediakan dalam beberapa bentuk
iaitu menggunakan online, credit card dan COD.
So untuk pertama kali ni mummy gunakan cara COD.
Dapat barang baru bayar...


Barang-barang COD dihantar menggunakan khidmat
TA-Q-BIN memakan masa lebih kurang 5 hari juga.
Packing cukup cantik dan terjamin...


First time shopping ni juga tak boleh beli yang mahal2 sangat...
takut apa-apa jadi kan susah pula...tapi sekarang dah terbukti barang
sampai dengan selamatnya..


Jeng-jeng jeng...inilah dia barangnya...
TRIO MINI BLENDER...
Blender ni kecik...blh wat ice blended n paling senang nak wat sambal belacan
hohoho...


Dah lama mengidam nak beli blender ni...
Blender yang ada kat rumah besar sangat...
takat nak masak tiap-tiap hari tak berbaloi nak keluarkan.
So bila dah ada yang kecil ni senang sikit kerja mummy di dapur...
Harap lepas ni makin rajin masaklah yea...




Friday, May 10, 2013

AMBIL GAMBAR MAKANAN TANDA SAKIT MENTAL!!!


Benarkah????
Anda bacalah sendiri ye....
Mummy pun ada juga terkena tempias-tempiasnyer tapi sekali sekala jelah
rasanya...taklah menjadi satu kemestian pulak...
Kadang-kadang rimas jugak bila nak makan kena ambil gambar dulu...
Apa-apa pun diri sendiri...blog sendiri...fb sendiri...
suka hatilah kan nak letak gambar apa pun.


Kadang-kadang ada juga baiknya bila ada orang yang upload gambar makanan ni especially
yang suka kongsi tempat makan yang best2. Mummy suka rujuk blog-blog yang macam ni.
Ada juga blogger yang rajin tu siap bagi direction camana nak pegi tempat tu...
Kan senang..tak payah tercari-cari mana nak dituju...
Pendek kata...masing-masing punya pendirianlah..

Followers

Tolongla klik yer...

 

Blog Template by YummyLolly.com