Thursday, October 15, 2009

KEY BOX

Cerita hari ini adalah berkenaan dengan key box ni. Pada mula aku berminat sangat-sangat nak belajar buat decoupage. Tengok yang member-member blogger buat semuanya cantik-cantik. So aku belilah keybox ni. Dah beli aku terus letak kat sinun 2la kononnya nak display dulu kat situ. Last skali sampai sekarang benda tu kat situ tanpa sebarang sentuhan. Guna yang original hahaha. Takpe tunggu semangat aku datang balik habis semua aku kerjakan nanti.

0 comments:

Blog Archive

Followers

Tolongla klik yer...sana tu...

Instagram
 

Blog Template by YummyLolly.com