Friday, November 27, 2009

NUFFNANG-AKU BDK BARU BELAJAR.

Hari ini aku nak bercakap sedikit tentang nuffnang. Mungkin ramai yang dah tahu tapi aku menulis ni untuk mereka yang belum tahu tentang nuffnang ni. Aku pun ibarat budak baru belajar....masih banyak yang aku tak tahu. Nuffnang adalah merupakan satu rangkaian pengiklanan melalui blog-blog yang telah mendaftar dengan nuffnang. Amat mudah dan tiada charge untuk pendaftaran tersebut. Dengan memasang ruang pengiklanan nuffnang di dalam blog kita akan dibayar sekiranya iklan-iklan yang dipaparkan di 'klik' (tak tau nak ckp apa) oleh setiap pengunjung. Di sini aku ingin mengambil kesempatan mengucapkan jutaan terima kasih di atas kesudian kawan-kawan mengklik iklan tersebut di blog aku ini. Insyaallah aku akan membalas setiap kelikan itu seperti yang telah anda lakukan. TERIMAKASIH.

Sorry aku tak tau camana nak copy paste gambar-gambar yang ada kat nuffnang dan masukkan ke blog aku. Kepada sesiapa yang sudi tunjuk ajar sudilah apa kiranya menurunkannya di sudut komen di bawah...

3 comments:

ALMYA said...

terima kasih berkongsi ilmu...salam ziarah...

zures said...

tq almya...

FANA said...

1 - tekan Ctrl+PrintScreen
2 - pergi ke Paint and paste

Followers

Tolongla klik yer...sana tu...

Instagram
 

Blog Template by YummyLolly.com