Thursday, March 4, 2010

JANIN MENJADI BAYI

Dalam aku membelek-belek email pagi tadi...satu email telah menarik perhatian aku bertajuk Janin Menjadi Bayi yang dihantar oleh seorang sahabat. Terpukau aku melihat betapa besarnya kekuasaan Allah S.W.T kerana telah menghidupkan janin diluar perut ibunya. Seperti tidak percaya tetapi semua itu adalah kekuasaan Allah dan tidak ada sesiapa pun yang dapat menandinginya. Gambar ni bila di upload dari email nampak besar tapi tak tau kenapa bila aku upload pulak kat blog jadi kecil. Aku ni memang but IT sikit.











11 comments:

~Shuh0ney.lurve.Fuadinho® said...

salam...huhu betul ke leh jadi baby...leh forward emel ni ke sy x...fuadinho.shuhoney@gamil.com...tq

zures said...

Hanya Tuhan yang tahu. Tap tak mustahil kan dengan kekuasaan Allah yang maha kuasa. Besok zures forwadkan k. Kat umah ni tenet slow sikit....tungguuuu

noor afzan said...

perghh..gigih gile..

black_mel said...

itu membuktikan kekuasaan Allah s.w.t

Alfi said...

subhanallah..blh x lau forwardkan email tu..alfikasran95@yahoo.com..terima kasih

eliana said...

wow amazing,,that is really human,,

kulanz said...

itulah bukti kebesaran Allah SWT, tiada apa yang mustahil bagiNya..

zures said...

Salam...kepada yang meminta zures forwardkan email tu zures minta maaf banyak-banyak sebab ada sikit dengan email tu siap minta verifcation word. Zures dah cuba masukkan word tu tapi still tak berjaya juga. Ya ampun ya...

Blogger75 said...

Salam for all,

Wow.The Greatest creation by Allah SWT.

Muhammad Hanafi Bin Sulaiman said...

Salam... dapat sahkan x email tu benar??

kadang2 mmg teknologi moden, lg moden lg byk menipu..

jangan kita tertipu dek kafir yg mana disini mcm nak buktikan teknologi boleh hidupkan manusia..

tp apa pun, kalau Allah kata nak jd, JD tanpa halangan..

Allah juga dah bg panduan, tempoh hidup janin bernyawa dlm perut dr bulan ke berapa kan.. Maybe mmg janin tu hidup, dan di usahakan untuk menjaganya.. wallahua'lam..

dan mcm2 andaian.. tp kalau dpt sahkan lg baguih kan??

tp kena berhati2 dengan agenda2 kafir.. wassalam..

Kenzo said...

this is unbelievable! anyway! thx for sharing!

Followers

Tolongla klik yer...sana tu...

Instagram
 

Blog Template by YummyLolly.com