Friday, May 27, 2011

GAMBAR-GAMBAR KENANGAN LAMA

Gambar-gambar ni meruapakan kenangan lama mummy.
Masa ni mummy baru menamatkan pengajian. Rasanya umur
mummy pun baru 20 tahun. Masa ni juga mummy baru mengenali
pahit maung alam pekerjaan. Best masa tu...
Pehhhh lama betul mummy simpan gambar-gambar ni.

Ada juga di antara kawan-kawan mummy ni yang mummy
dah tak ingat nama dia. Sorry ye...


Gambar sewaktu manghadiri kursus di Pulau xxxx (tak ingat nama daaaa)







1 comments:

Ayah Miey said...

hmmm...secara kebetulan tersinggah blog ni bila tengah search topik2 berkaitan dengan kenangan lama. Menarik jugak catatan2. Saya baru saja berjinak-jinak buat blog dalam 2/3 bulan lepas. Kalu nak dengar lagu2 70an-80an pilihan saya datang la jenguk kat blog saya di www.ayahmiey.blogspot.com. Ramai jugak ye followers sini tentu nya interesting. saya akan add sebagai follower kat blog mummy dan melewati selalu

Followers

Tolongla klik yer...sana tu...

Instagram
 

Blog Template by YummyLolly.com