Monday, May 9, 2011

Nuffnang Dah Ada Office Baru

Rutin pagi-pagi sebelum mengadakan sessi blogwalking...
buka website nuffnang...tengok income...haishhh
slow giler tu...
Macam xder perubahan pun amountnya...
Yelah...blog mummy hanya sekadar blog picisan...
sekadar blog untuk melepaskan apa yang terbuku dalam hati,
tanpa cerita menarik yang mampu mengundang ribuan blogger lain untuk
berkunjung.
Mummy bukan Ben Ashaari bukan juga Red Mummy yang sememangnya berbakat
tetapi mummy hanyalah mummy...seorang insan yang juga punya hati dan perasaan...
Namun mummy tetap berbangga dengan blog mummy.

Wey...melalut kemana lak pagi-pagi ni....
berbalik kepada tajuk di atas...
korang tau tak ni....nuffnang dah ada ofis baru...
cantik gitu...
Bilalah agaknya mummy dapat berkunjung ke ofis nuffnang ni agaknya ya...
Ada sesiapa yang nak pergi melawat tak????
Jom kita terjah...






Post a Comment