Wednesday, October 14, 2009

CERMIN


Hari ini aku nak bercerita pasal cermin berbingkai putih. Aku minat sesangat cermin ni. Selama ni aku hanya melihat cermin ni di majalah tetapi hari ini aku dah berjaya mendapatkan cermin ni hasil dari berdikit-dikit aku selama ni. Banyak lagi yang perlu aku beli untuk mencapai hasrat aku memiliki rumah berkonsepkan english. Mengikut kata eric nak nampak english yang first kena tukar adalah langsir...tp aku belum berkesempatan lagi nak g survey kat mana nak tempah. Lagipun kalau pegi dengan poket kosong tak guna jugak kan...Insyaallah akan termakbul juga hasratku ini...
Post a Comment