Monday, January 25, 2010

BUFFERED LAGI

Hari ini seperti biasa buka blog je mesti tengok nuff dapat berapa. Takla banyak seperti otai-otai lain tapi hari tambah lagi 1 buffered yang aku dapat. Ada sesiapa tau tak camana pengiraan buffered ni...tgk pada pendapatan taklah sebanyak mana? Buffered ni kira bulan ke atau apa? Maaflah hamba budak baru belajar...

13 comments:

black_mel said...

xpenah dpt buffer lg..huhuhu...

Zon Bebas Blog's said...

tahniah sbb dpt buffered.. byk tu.. hehe..

tips utk tingkat earning buffered ialah.. bawak masuk sbyk mungkin trafik masuk blog semasa iklan buffered tu sdg bersuka ria kat blog sbb buffered earning depends on traffic & click also..

earning utk buffered akan dikreditkan setelah tempoh buffered tu tamat dan time tu boleh la nmpak earning bertambah :)

zures said...

black_mel..tak pe lama-lama dapatlah tu...cayook...cayook

zures said...

Zon Bebas Blog's ..tq...itupun tak tau camana blh dpt. Tq jugak sebab bg tip dan info di atas. Ingatkan buffered tu dikira bulanan ke apa..

BezBuddy said...

slm...buffered ni slalu bpe total visit eg?sy xpenah dpt pn...huhu

♥ SUTERA KASIH ♥ said...

sy pon bdk bru blaja :)
maaf..
rjin2la lwt blog otai2 nuff..
myb dorg da bg tips..

oranglidi said...

weheheheh..

xtau sgt psal ni. wa x pkai nuff

Qismina said...

waaa... bestnyer dapat buffer.. bila laa nk dapat nih.. eheee

zures said...

Bezuddy: rasanya kena maintain unik trafik 100++ sehari. Insyaallah akan dapat.

manager said...

bufferd, aku bru je brkenalan ngn beliau,ntah bila akn dpt..

pikaka said...

tahniah ye.hehe

Adya A. said...

congrat ya~up traffic :)

AmyNa said...

ishh...bestnya, myna pun blm dpt buffered. huhuhu.
tahniah yer!!

Followers

Tolongla klik yer...sana tu...

Instagram
 

Blog Template by YummyLolly.com