Saturday, January 23, 2010

BERHATI-HATI SEMASA MEMASANG ADS

Terlebih dahulu jutaan kemaafan seandainya N3 kali ini mengguris hati sesiapa. Dek kerana rasa terpanggil untuk berkongsi dengan rakan-rakan semua lalu aku terpaksa membuat N3 ini. Sewaktu aku seronok klik-klik nuff rakan-rakan semua aku telah terlihat satu iklan seperti di
bawah ni...Bukankah iklan tu memaparkan tentang ketuhanan? Rasanya iklan itu tidak sepatutnya berada di dalam blog seorang yang beragama islam. Mungkin selama ini kita terlepas pandang pada perkara-perkara sebegini...semoga selepas ini kita akan lebih peka tentang perkara-perkara sebegini.
(Maafkan aku sekiranya aku tersilap)


8 comments:

eynda said...

Ni bukan iklan nuffnang kan...iklan nuffnang masa mula2 register dulu boleh pilih nak iklan cemana..cth takmo iklan berbentuk alkohol....

zures said...

yup bukan iklan nuffnang coz iklan nffnang blh pilih. Apa-apapun kena berhati-hati jugak..

Faarihin said...

bahaya jugak nak letak iklan ni..

mimi said...

Salam...
em...jgn la klik iklan tu..
singgah aje..blog tu..
britau tuan blog tu kita singgah beri traffik...
selesai keje...
tak perasan kot tuan punya blog tu iklan ttg tu..

zures said...

Faarihin....sebab tu kita kena berhati-hati sebab takut jadi lain pulak...

zures said...

Mimi..zures memang awal2 lagi tak klik cuma singgah kat blog n bg trafik dan kalau ada iklan nuff sure la zures klik. Harap2 tuan empunya blog akan perasan la apa yg telah berlaku. Mungkin iklan tu tak terpapar masa dia online...mungkin..

CikMin said...

ha ye la zures...cikmin selalu klik blog dia ni..tp x klik la iklan tu...

Alimaz-Kembara Terasing said...

ish mmg tak patut....takut gak kot iklan tu kuaq kat blog kita....

Post a Comment

Tolongla klik yer...sana tu...

Instagram

Follow my Instagram

About Me

Followers

 

Blog Template by YummyLolly.com