Thursday, January 7, 2010

KOLEKSI FM

Sememangnya minat aku adalah mengumpul FM. Saja share antara koleksi FM yang aku ada...layan jelah ye...




Pantang nampak FM kat mana-mana pasti aku beli. Tetapi yang sedihnya ada di antara FM ni dah patah dan sompek disebabkan kenakalan anak-anak ku. Sabar jelah nak dimarah faham-faham jelah. Anak aku sememang hero-hero yang tak tau duduk diam.

8 comments:

kakngah said...

aku xleh kumpul FM. ank2 aku pun ganaz gak. lg pun esbok aku yg 1 pintu tu jek.. senang diorg nk capai..

zures said...

huhuhu samalah kakngah...perlukan kesabaran. setiap kali buka esbok setiap kali jugak benda tu jatuh...

Jieda said...

ooo..saya ada sorang kawan yang memang suka sangat ngan fm ni.saya bagi link,manalah tau kot-kot boleh bertukar-tukar http://dina-semanissenyuman.blogspot.com/

zures said...

Thanks banyak2 jieda. Nanti saya buka blog dia.

CuCuCamber said...

wahhh banyak FM akak....cantik2 plak tu..nk start collect jugak la..hehehe

anastasheeka said...

wuahh chumel2 sume :)

zures said...

collect jangan tak collect...seronok kumpul fm ni...apatah lagi kalau dpt yang dari luar negara...best sangat.

Alan said...

cantik collection

Followers

Tolongla klik yer...sana tu...

Instagram
 

Blog Template by YummyLolly.com