Tolongla klik yer...sana tu...

Saturday, February 27, 2010

HAPPY BIRTHDAY NUFFNANG...


Pagi-pagi ni tak lupa nak wish...Happy Birthday yang ke 3 tahun buat Nuffnang. Dah 3 tahun beroperasi ye...tapi aku baru je 5 bulan bersama nuffnang ni. Semasa mula-mula aku menceburkan diri dalam dunia blogger ni tidak terlintas langsung dihati aku untuk mendapatkan duit melalui iklan. Malah aku tidak tahu menahu pun tentang nuffnang. Fokus aku masa tu hanyalah untuk berkongsi minat dalam bidang dekorasi english. Bila aku melakukan blogwalking...aku tertarik pada perkataan nuffnang pada setiap blog yang aku singgah. Masa tulah aku saja-saja klik atas dasar ingin tahu. Setelah membaca satu persatu..maka terbukalah hati aku untuk menyertainya. Bagus nuffnang ni...boleh buat duit...hehehe. Sesiapa yang berminat untuk meyertai nuffnang sila klik NUFFNANG ye...mudah je...tiada bayaran....semestinya free...Lantaran itu sekali lagi aku nak ucapkan HAPPY BIRTHDAY NUFFNANG..


4 comments:

Post a Comment

Follow my Instagram

About Me

Followers

 

Blog Template by YummyLolly.com