Saturday, February 27, 2010

HAPPY BIRTHDAY NUFFNANG...


Pagi-pagi ni tak lupa nak wish...Happy Birthday yang ke 3 tahun buat Nuffnang. Dah 3 tahun beroperasi ye...tapi aku baru je 5 bulan bersama nuffnang ni. Semasa mula-mula aku menceburkan diri dalam dunia blogger ni tidak terlintas langsung dihati aku untuk mendapatkan duit melalui iklan. Malah aku tidak tahu menahu pun tentang nuffnang. Fokus aku masa tu hanyalah untuk berkongsi minat dalam bidang dekorasi english. Bila aku melakukan blogwalking...aku tertarik pada perkataan nuffnang pada setiap blog yang aku singgah. Masa tulah aku saja-saja klik atas dasar ingin tahu. Setelah membaca satu persatu..maka terbukalah hati aku untuk menyertainya. Bagus nuffnang ni...boleh buat duit...hehehe. Sesiapa yang berminat untuk meyertai nuffnang sila klik NUFFNANG ye...mudah je...tiada bayaran....semestinya free...Lantaran itu sekali lagi aku nak ucapkan HAPPY BIRTHDAY NUFFNANG..


4 comments:

Dak Wan® said...

Hepi Besday Nuff! Teman dulu pon sebelum blogging nie memang anti iklan..... Kalau dulu teman surf memang semua iklan teman blok, lama-lama tengok ramai pulak kengkawan yang pasang Nuff ni, kalau pasang pon teman rasa tak rugi kan?

Melz said...

nuffnang best sangat . cepat tol masa berlalu kan ! dah 3 tahun dorang bersama blogger hehe

NiZaM said...

nape komuniti nuffnang tu sume cine.
hehe..=p

farra_eng said...

huhu mudahan nuff lagi pemurah dengan semua blogger (^.^)

Followers

Tolongla klik yer...sana tu...

Instagram
 

Blog Template by YummyLolly.com