Thursday, February 25, 2010

NUFFNANG ADA MASALAH KE???


Kenapa hari ini bila aku buka sahaja Nuffnang..setiap iklan yang keluar tidak bergambar. Kosong sahaja seperti kat atas tu. Buka blog orang lain pun nampak macam tu jugak. Adakah sesiapa di sini mengalami perkara yang sama seperti ini...please..bantuan please...





12 comments:

farenova said...

ada satu blog je saya pergi kuar mcm tu, mungkin low connection ke?. huhuhu

zures said...

thanks fara utk info...akak pegi kebanyakan keluar mcm tu. Mungkin gak line tenet tempat akak ni kut..

ezany said...

sure tenet lembap tu.. hehe..

iera said...

a'ah...tdi cam tu gak. Dlm kul 10lbh. Ble dh f5 nuff tu dh xde

DaHLia said...

nuff memang mendukacitakan sejak akhir2 ini...dah xkesah dgn itu...huhuh..just nk trafik jer :)

zures said...

Ezany, iera and Dahlia..thanks sudi komen ye...mmg akak pn perasan sgt yg nuff slow sgt....

Cik Emi said...

penah jadi.. ini maybe sebab connection slow.. :)

zures said...

yelah CIK emi..lagipun 2 3 hari ni tenet memang problem sikit...

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

erm pernah juga berlaku...

Dak Wan® said...

Kengkadang sebab flash dan shockwave tak update... cek kat Adobe Product

puterapescado said...

ha'ah...smalam ade orng bgtau kuar putih jer...tapi saya okey jer...maybe connection kot...
smalam saya on9 kat tmpat connection laju....so elok jer click nuff tue

noor afzan said...

yup, betul2 dahlia..
mendukacitakan..
sabo aje le..=(

Followers

Tolongla klik yer...sana tu...

Instagram
 

Blog Template by YummyLolly.com