Monday, August 9, 2010

RAMADHAN DATANG LAGI





BERHATI-HATI DENGAN PRODUK ISRAEL

Product of Israel

Salam....Sekarang bulan puasa bakal menjelma.........berhati-hati........becareful of Kurma Yahudi .. Bercetak jenama "Jordan River" itu sebenarnya bukan dari Jordan tetapi dihasilkan dari negara Israel ..dan diimport serta dikotakkan di Singapura tapi di edarkan di Malaysia . Ia ditanam di satu kawasan luas di bahagian timur Isreal yang bersempadan dengan Palestin. Ia dipunyai oleh seorang Yahudi yang kaya...dan ramai pekerja-pekerjanya berbangsa Yahudi dan hasil penjualan kurma itu digunakan untuk tabung orang-orang Yahudi. Pendedahan ini dibuat oleh akhbar Berita Harian Singapura. Para Muslimin sekalian diharap jangan membeli kurma jenis ini..kasihanlah terhadap rakyat Palestin yang hari-hari ditindas dan dibunuh kejam oleh rejim Yahudi ini. Perangi Yahudi dalam apa cara sekalipun, walaupun dari segi ekonomi.



11 comments:

-NiD's- said...

thank's kakzUra ...sering memperingati.....
YA ALLAH rindunya RAMADHAN....

LiFe KaMi said...

good info..kena bejaga2..

LiFe KaMi said...
This comment has been removed by the author.
NaNaJoe said...

wah2..bagus kak, info pd nana yg xtaw ni..huhuhu~~

zures said...

NiD's...tq. Akak cuma memberi maklumat atas apa yang disampaikan pada akak. Memang rindu sangat kat Ramadhan.

zures said...

Life KaMi...sentiasa berhati-hati ya. Kadang-kadang kita tak sedar terbeli produk-produk ni. Harap boleh kongsikan dengan rakan-rakan anda yang lain.

zures said...

Nana....Lama tak nampak nana kat blog akak. Semoga kita sama-sama dapat berkongsi apa info yang ada ya..

farah said...

thanks for sharing..insyaallah akan ingt name tu:)

well selamat berpuasa kepada tuan blog dan kawan-kawan semua:)

myra said...

thanks 4d info..nasib baik aku nie jenis xbape suke makan kurma so kemungkinan nak beli tue kurang ler

¶A.K.I¶ said...

terima kasih ats info anda~

daisy said...

boikot!1boikot!!

Followers

Tolongla klik yer...sana tu...

Instagram
 

Blog Template by YummyLolly.com