Tolongla klik yer...sana tu...

Saturday, July 10, 2010

YAHOO...HARI INI DAPAT BW DENGAN GEMBIRA


Dah berapa hari tenet kat ofis mummy ada masalah..dah jadi macam biskut...jap ada..jap takde.Geram dibuatnya...sapalah yang sabotaj mummy nak bw tak tahulah. Ish tak baik sangka buruk tau. Rasanya tenet kat ofis mummy tu tak akan pulih dah kut coz tenetnya dah tak stabil.
Server yang ada pun dah tak boleh menampung kapasiti pengguna yang tidak pernah putus. Alamatnya lepas ni terpaksalah mummy beli berukband pulak. Nasib baik kat rumah mummy ni ada streamyx...bolehlah juga jalan-jalan kat blog rakan-rakan. Itupun kalau hari cuti...hari bekerja alamatnya pukul 10.00 malam dan tersangap-sangap macamana nak jalan-jalan. So hari ini kesimpulannya bolehlah mummy bw dengan gembira. Jangan lepas ni dua orang askar mummy tu nak main game...sudahlah...memang mummy tak layan punya....

Akibat tak dapat bw...nak tengok trafik mummy yang macam anak tangga...sila perhatikan kat bawah ye. Aduyai....pening kepala mummy...buffered yang ada 2, 3 ketul tu tak berganjak amountnya..camana nak lawan mr. darkbatman ni..hehehe


Terimakasih banyak-banyak pada kawan-kawan yang masih tetap mengunjungi blog mummy meskipun mummy tak online. Jasamu akan ku kenang...cewah...





0 comments:

Post a Comment

Follow my Instagram

About Me

Followers

 

Blog Template by YummyLolly.com