Thursday, April 7, 2011

MENGIDAM MAKAN DURIAN...

Hahaha...oh no...jangan ada yang buat spekulasi pula ya...
bukan mengidam orang mengandung tau...
ni anak tekak yang mengidam.
Dah lama rasanya tak makan durian.
Selalunya makan durian time balik kampung je.
Kat Shah Alam ni bukan tak ada durian tapi entah kenapa
mummy lebih suka makan durian masa balik kampung.
Sejak Ibu dan Ayah dah tak ada ni mummy dah jarang balik
kampung. Sedih sangat-sangat.
Sekarang ni dah tiba lagi musim durian...
entah kenapa tergerak pula hati nak membeli durian.
Nasib baiklah dapat yang fuhhh memang bestlah.


Dapat yang isi kuning macam ni....memang puas.

Macam ni kena beli lagi ni....



9 comments:

cacing said...

pergh!! isi kuning tu!!! kompem malam kang kena g beli sebijik...

apik pehe said...

mak aih kuningnyer...dah terliur da..huuuuu..nok kelik!!1

zures said...

cacing...jom...jom ...g beli...

zures said...

apikpehe....memang isi kuning...itu belum yang musang king lagi tu....memang puaslah...

Atie Serina said...

pehh..terliur dibuatnye..yummy~

zures said...

Atie Serina...durian ni kalau buat lempok pun sedap kan...

LindaRahim said...

tak tahu knp durian kat umah nenek n mak sy di kg x menjadi tahun ni....

Umairah Mn said...

Perghhhhh teliur gilaa melelehh dah nie. Okay tipu hihi :p

Rahimah Ramlan said...

ya ampon!!


sy jeles gile tak ingat okie nampak durian tu??

belom musim durian lagi kat brunei ni...:(

rindu nak makan durian yg ada package eat all u can kat damansara uptown..huhu...

Followers

Tolongla klik yer...sana tu...

Instagram
 

Blog Template by YummyLolly.com