Tuesday, December 25, 2012

Shopping online

Macam manalah duit nak banyak kalo macam ni. Pantang nampak barang nak beli.  Zaman sekarang duduk depan komputer pun duit boleh habis.  Semuanya di hujung jari. Ini lah kelemahan mummy kalo tak shopping barang deko kena juga beli barang lain. Mummy beli perfume ni sebab stok dah habis. Ni first time mummy beli perfume secara online.  Harap ianya oklah. Insyaallah hari Khamis sampailah tu nanti mummy update lagi ye...

2 comments:

diana said...

sama la dengan saya..sejak besalin sekarang baby dah 3 bulan saya lebih senang shopping online je.nak keluar bawak2 babay ni tak berani .kan sekarang musim hujan.sana sini orang demam batuk la apa.

zures said...

diana...seronok juga shopping online ni...cuma keba berhati hati nemilih kedai yang kita beli ni..kadang2 ada juga yang menipu. .

Followers

Tolongla klik yer...sana tu...

Instagram
 

Blog Template by YummyLolly.com