Tuesday, October 13, 2009

DEKORASI ROJAK

Semasa mula-mula memasuki rumah ni aku memang betul-betul tak tau konsep apa yang nak.
Hasilnya semua cacamarba. Kalau Eric datang sure dia terperanjat kan..tgk rumahku yang macam ni. Aku memang peminat English Cottage dan masih banyak yang perlu aku pelajari. Sebab tulah aku join WMC boleh belajar cara-cara otai kat situ. Harapan aku kepada sesiapa yang boleh bagi tunjuk ajar tu amat aku alu-alukan.

0 comments:

Blog Archive

Followers

Tolongla klik yer...sana tu...

Instagram
 

Blog Template by YummyLolly.com