Monday, January 18, 2010

BUFFERED EARNING

Akhirnya dapat juga aku merasa buffered earning. Tq pada kawan-kawan yang sudi klik nuff ye. Berkat kesabaran kalian akhirnya membuahkan hasil. Bagaimana nak dapat buffered rasanya dah ramai yang tulis kan. Yang penting maintain trafik ++100 perday.




10 comments:

911 said...

Tahniah.
Bukan 1 tu tapi 3! Mesti happy punya.

zures said...

911 terimakasih. Baru nak belajar2 tentang nuffnang ni...byk lagi yang tak tau tip-tip utk menambah pendapatan.

PeJuAnG HiDup said...

thniah. keep it up!

mka said...

saya juga yg masih tak dpt2 lagi huhuhu

noor afzan said...

ha..wuhu..tahniah sis..

SeE-DaH said...

tahniah.. hopfully lepas ni saya plak dpt.. hehe

: bluedianthus : said...

wah zures...tahniah dah dapat buffered earning..:)

zures said...

zures doakan agar semua rakan2 akan dapat jugak...

e-dekz said...

tahniah...
saya bru blajar tentang nuffnang ni..
buffered earning tu ape?? xfaham..
kite nak dpt buffered earning tu mcm mne??
help me please..

tuanrumah rumahkedai-YS said...

salam. sy 1st time ziarah sini.emm.... sy pun br nak belajar2 nuffnang ni, dah put on my blog but x tau what should i do next to make it work.... help.....

Followers

Tolongla klik yer...sana tu...

Instagram
 

Blog Template by YummyLolly.com