Saturday, January 9, 2010

EDIT PHOTO CONTEST



Puas jenjalan kat blog kawan-kawan ramai pulak yang buat contest. Tertarik dengan contest ni so saja-saja mencuba nasib. Ini adalah merupakan kali aku join contest sepanjang berblogger ni. So kepada kawan-kawan yang nak join contest ni sila klik kat sini ye untuk mengetahui syarat-syarat penyertaan.

Ini yang dah diedit


6 comments:

pak long said...

salam.
mak aii..dah edit lagi sempoi...boleh buat cover album lagu kalau cam gini..

ASaDa RyutaRo said...

humayyy.. yg ni baru edit.. sempoi hbs..

zures said...

pak long n asada...zures baru je belajar-belajar nak mengedit ni...inilah hasil percubaan pertama dan contest pertama yang zures join...nak buat yg lg cantik kena berguru ngan otai dulu...

pikaka said...

menarik la pict tu.hehe

cik ros said...

hye..thnks join contest cik ros..=D

gud luck ye..

slm perkenalan dr cik ros=))

putri_nian said...

salam..cantik edit..sempoi je..i like..hehe..sy pon join gak contest ni

Followers

Tolongla klik yer...sana tu...

Instagram
 

Blog Template by YummyLolly.com