Sunday, February 21, 2010

TRAFIK MENJUNAM MASIH DAPAT BUFFERED!


Mungkin juga dah rezki aku kan...setelah sekian lama bercuti memang sah-sahlah trafik menjunam tahap kritikal sekali. Namun cuti tetap cuti kerana bila lagi aku nak jenguk kampung halaman aku kalau bukan masa ni. Tengoklah trafik aku minggu lepas...adoi....



Income aku cuma naik rm3 je minggu lepas. Walau macamana pun syukur kerana ada juga peningkatan. Terimakasih ye nuffnang dan terimakasih juga kepada para blogger yang sudi datang klik-klik nuffnang kat blog aku yang tak seberapa ni. Dalam pada dok sedih pasal trafik tadi ada juga kegembiraannya bila ku dapat lagi satu buffered...OGAWA.
Mungkin dah rezeki namanya kan. Terimakasih ye para blogger semua...dan tak lupa pada nuffnang juga. Otai-otai nuffnang jangan ketawakan aku ye untuk n3 ni...

7 comments:

Cik Cahaya said...

hihihi.. okie lah tu, sejak akher2 neh pun, nuff zzz jerk.. huhuhu~ neh nak majuk ne..

zures said...

tq cik cahaya sudi singgah ye. Memang pun sejak dua menjak ni...nuff asyk tdo je...xtau kenapa...ke masih mood CNY...

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

dah cukup bagus nie..

kakngah said...

sama la.. aku pn dpt buff wlau pn hit xsampai 100 pun. las week mmg slow giler la.. may b psl msg2 cuti so xder klik2 operasi..

irahehe said...

huhu..thniah yer kak..
ira punye trffic pon da jtuh sket..
huhu..

Dak Wan® said...

Wah! Tahniah ye! Trafik minggu lepas memang down teruk ah.....

maisyara Pot! Pot! said...

pnt yea tggu nuff yea duit meningkat.. patah ati..

Followers

Tolongla klik yer...sana tu...

Instagram
 

Blog Template by YummyLolly.com