Wednesday, June 9, 2010

BINTANG NUFFNANGKU

Tengok kat bawah ye...bintang-bintang ku semakin bergemerlapan.
Walaupun memakan masa untuk penuh tapi sekurang-kurangnya aku
bangga kerana ada juga peningkatan. Walaupun blog aku ni
tidaklah seglamour blog brother erykazz atau pun melromeo,
namun apa yang penting pada aku...apa yang dapat aku sampaikan
pada pembaca-pembaca telah dapat kusampaikan. Aku tak pandai
mengarang seperti mereka tapi aku mempunyai keinginan untuk menyampaikan
dan aku menyampaikan dengan cara aku.
Harapan aku cuma satu semoga pembaca blog aku ini dapat mengambil apa yang
baik sebagai pengajaran dan dijadikan pedoman hidup.
Apa yang terkurang itu adalah kelemahan diri aku sendiri dan semoga anda dapat
memaafkan.


Ish...dah jiwang karat pula rasanya...
kat bawah ni pula cerita pasal buffered earning yang aku dapat.
Sorry semalam terbaca kat blog Darkbatman tentang
buffered ni. Trafiknya memanglah mencanak tapi buffered cuma satu.
Mungkinkah nuffnang ni memilih blog yang biasa-biasa je (mcm blog aku ni)
utk diberikan lebih buffered?...aku sendiri belum mendapat jawapan.
Jumlah bayaran semasa terpaksa aku kaburkan sebab malu kat
mr. darkbatman kerana buffered dia walaupun cuma satu tapi
dah melebihi 3 buffered yang aku ada huhuhu.

Apa-apa pun aku tetap berterimakasih kepada rakan-rakan
yang sudi mengunjungi blog aku dan seterusnya klik nuffnang aku.
Jasa kalian akan aku balas selagi aku mampu...namun..
seandainya ada yang tercicir harap dimaafkan ye.
Maklumlah kita hanya manusia biasa.
bye...bye...

6 comments:

CiK QiQi said...

wah..tahniah3...byk btol bntang n buffered..cik qiqi dak bru lg..ekekekke

zures said...

cik qiqi...nantik dapat juga...sabar ye..truskan blogwalking...

darkbatman said...

waaaaa...jeles..pejam mate masuk blog akak.hhe

ezummi said...

salam.. boleh tak ajar saye mcm mana nak xtif blogger neh??

mcm mane nak dapat rating kat nufnang tu? saye blom paham pon lagikk.

zures said...

Salam ezummi...nak aktif blogger?...pada pendapat akak kenalah rajin buat posting baru yang boleh menarik minat pembaca. Nuffnang pula kenalah jadi ahli nuffnang dan rajin-rajinlah blogwalking.

ezummi said...

tapi nape tiap kali saye view kt nuff tu xde ads pon,, kire da rajin da wat blogwalking ni. hehe

Followers

Tolongla klik yer...sana tu...

Instagram
 

Blog Template by YummyLolly.com