Sunday, August 29, 2010

Selamat Berhujung Minggu.

Dah beli baju raya? Dah beli kasut raya? Rata-rata itulah persoalan yang kerap diajukan setiap kali berjumpa sesiapa pun. Raya tahun ni memang terasa terlalu hambar. Inilah kali pertama mummy beraya tanpa ibu tercinta. Sedih terasa....sayu sangat-sangat. Selalunya setiap kali berhari raya mummy tidak pernah miss pulang ke kampung...apatah lagi kedua-dua ibubapa hubby memang dah lama kembali kerahmatullah. Entah kenapa mummy rasa berat hati untuk pulang walaupun mummy masih ada adik beradik yang lain di kampung. Mungkin mummy tidak mampu berhadapan dengan kesedihan.
Ahhhh anak-anak mummy sibuk bertanya tahun ni beraya dimana?...balik kampung berapa haribulan...semua tu mummy tak mampu menjawapnya. Tengoklah nanti entah-entah last minute mummy buat keputusan.

Dah jangan sedih-sedih....doakan yang terbaik untuk semua.


Ni dah lama mummy tak tulis pasal nuffnang. Hari ni mummy nak tanya sikit kenapa

lambat sangat dapat cek dari nuffnang ni. Dah sebulan lebih dah mummy cashout ni tapi cek

tak sampai-sampai lagi. Ini adalah merupakan cashout mummy kali ke 3. Selalunya ontime dah dapat cek. Adesss....

Laptop mummy ni dah buat hal la pulak. Mummy nak pastekan detail cashout mummy kat bawah ni tapi tak bolehlah pulak. Biar jelah kat atas tu ye.
Oklah...SELAMAT BERPUASA DAN SELAMAT BERHARI MINGGU.




2 comments:

Ogy said...

dah klik vaselin utk akak..sorry shoutbox tu kena blocked kt opis ni..

zures said...

Samalah kita gee...kat ofis akak lak fb kena block...aduyai...

Followers

Tolongla klik yer...sana tu...

Instagram
 

Blog Template by YummyLolly.com