Friday, May 10, 2013

AMBIL GAMBAR MAKANAN TANDA SAKIT MENTAL!!!


Benarkah????
Anda bacalah sendiri ye....
Mummy pun ada juga terkena tempias-tempiasnyer tapi sekali sekala jelah
rasanya...taklah menjadi satu kemestian pulak...
Kadang-kadang rimas jugak bila nak makan kena ambil gambar dulu...
Apa-apa pun diri sendiri...blog sendiri...fb sendiri...
suka hatilah kan nak letak gambar apa pun.


Kadang-kadang ada juga baiknya bila ada orang yang upload gambar makanan ni especially
yang suka kongsi tempat makan yang best2. Mummy suka rujuk blog-blog yang macam ni.
Ada juga blogger yang rajin tu siap bagi direction camana nak pegi tempat tu...
Kan senang..tak payah tercari-cari mana nak dituju...
Pendek kata...masing-masing punya pendirianlah..
Post a Comment