Friday, May 10, 2013

AMBIL GAMBAR MAKANAN TANDA SAKIT MENTAL!!!


Benarkah????
Anda bacalah sendiri ye....
Mummy pun ada juga terkena tempias-tempiasnyer tapi sekali sekala jelah
rasanya...taklah menjadi satu kemestian pulak...
Kadang-kadang rimas jugak bila nak makan kena ambil gambar dulu...
Apa-apa pun diri sendiri...blog sendiri...fb sendiri...
suka hatilah kan nak letak gambar apa pun.


Kadang-kadang ada juga baiknya bila ada orang yang upload gambar makanan ni especially
yang suka kongsi tempat makan yang best2. Mummy suka rujuk blog-blog yang macam ni.
Ada juga blogger yang rajin tu siap bagi direction camana nak pegi tempat tu...
Kan senang..tak payah tercari-cari mana nak dituju...
Pendek kata...masing-masing punya pendirianlah..

2 comments:

amir rofie said...

Bagi saya orang nak ambik gambar makanan sebelum di makan adalah bertujuan untuk berkongsi info tentang makanan atau tempat makanan itu dimakan dan ianya tak salah dan tak sakit mental pun.

zures said...

amir rofie...anda sefikiran dengan saya...even kalo nak cari tempat makan yg best2 pun saya selalu berkunjung ke blog rakan-rakan untuk cari info..

Followers

Tolongla klik yer...

 

Blog Template by YummyLolly.com